M paket | Izdelava spletne strani

Enostavna in vsebinsko manj obsežna spletna stran, ki je namenjena mikro in srednjim podjetjem, podjetnikom začetnikom in tistim, ki ne potrebujejo zelo zahtevne spletne strani.

Ponudba paketa M izdelave spletne strani.
M paket spletna stran je enostavna in vsebinsko manj obsežna spletna stran. Vaše podjetje in dejavnost sta predstavljena na največ 8 straneh oz. podstraneh. Namenjena je mikro in srednjim podjetjem, podjetnikom začetnikom in tistim, ki ne potrebujejo zelo zahtevne spletne strani, ampak kljub temu želijo biti vidni na spletu. Ne predstavlja vam večjega stroška in je prilagojena potencialnim strankam, da vstopijo v kontakt z vami, bodisi preko kontaktnega obrazca, preko telefonskega klica ali e-mail naslova.

M-paket-izdelava-spletne-straniM-paket-izdelava-spletne-straniPaket M (SPLETNA STRAN) vsebuje:

osnovno (sodobno) grafično podobo,
izdelavo oz pisanje osnovnega teksta,
do 8 strani oz. podstrani (npr. glavni meni - naša ponudba, reference, novice, o podjetju, kontakt,...),
fotogalerijo (do 30 fotografij, posreduje naročnik),
video vsebino (posreduje naročnik),
spletni obrazec (kontakt, vpis v e-mail obveščanje),
povezave na socialna omrežja (Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest ...),
osnovno on-site optimizacijo spletne strani (definiranje ključnih besed, ustrezno poimenovanje menijev, poimenovanje slik, URL naslovi prijazni iskalnikom, vpis meta oznak, urejene notranjih povezav …),
objavo spletne strani na domeni po izbiri,
vpis spletne strani v vse večje iskalnike (Najdi.si, Google, Bing),
CMS sistem (sistem za enostavno samostojno urejanje strani s celovitim nadzorom nad vsebino),
3 e-mail naslov z vašo domeno (npr.: info@vaša-domena.si ali ime.priimek@vaša-domena.si) in
komponento za piškotke.

Cenik izdelave spletne strani

* Začetno vsebino (text in slike posreduje naročnik kasneje pa lahko sam ureja oz. dodaja vsebino s pomočjo brezplačnega CMS sistema.


REB kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 69 939 324. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani REB, podjetje za trgovino in storitve d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

M-paket-izdelava-spletne-strani - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


REB, podjetje za trgovino in storitve d.o.o.

Markljeva ulica 15
    SI-8000 Novo mesto

Davčna št.: SI47672650


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran reb.si - M-paket-izdelava-spletne-strani na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani reb.si - M-paket-izdelava-spletne-strani, in s tem sporočamo drugim, kaj reb.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


M-paket-izdelava-spletne-strani - M paket | Izdelava spletne strani

reb.si

reb.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam