Izradio reb.si. Proizvodnju povjeravamo profesionalcima

Izvrsna ponuda za dizajn ili pretvorbu web stranica i SEO optimizaciju web stranica

web-stranice

REB d.o.o.

Recenzije i ocjene kupaca

Vaše ocjene i mišljenja, bilo da se radi o pohvalama, prijedlozima, primjedbama ili kritikama, vrlo su nam dragocjene smjernice za poboljšanje našeg rada odn. naše usluge. Ako ste poslovali s nama, pošaljite svoju ocjenu i mišljenje i podijelite svoje iskustvo s našim budućim klijentima.
Uklonit ćemo neprikladne komentare što je prije moguće!


Još niste poslali svoje mišljenje

ocena 5/5 Mojca Ž. Ljubljana, 12.4.2023

Z veseljem priporočam storitve izdelave spletne strani, saj sem bila zelo zadovoljna s kakovostjo storitve in profesionalnim pristopom ekipe strokovnjakov. Spletna stran je bila izdelana v skladu z mojimi željami in potrebami, ter je bila dobro optimizirana za iskalnike.

ocena 5/5 Ana Ljubljana, 2.4.2023

Ekipa strokovnjakov, ki je bila odgovorna za izdelavo moje spletne strani, je resnično izstopala po svoji prijaznosti in ustrežljivosti. Vedno so bili pripravljeni prisluhniti mojim željam in zahtevam ter se trudili, da bi mi zagotovili najboljšo možno rešitev. Rezultat njihovega dela je bil resnično impresiven - spletna stran je bila popolnoma prilagojena mojim potrebam in željam ter hkrati izgleda zelo profesionalno in privlačno za obiskovalce. Posebej sem hvaležna za to, da so mi omogočili prilagajanje vsebine in dizajna spletne strani, ko sem imela dodatne zahteve. S tem sem lahko zagotovila, da se spletna stran popolnoma ujema s konceptom in estetiko mojega podjetja. Uporabniška izkušnja na spletni strani je bila izjemno preprosta in intuitivna, kar mi je omogočilo enostavno upravljanje in posodabljanje spletne strani brez zapletenih postopkov ali tehničnega znanja. Poleg tega je bila spletna stran odlično optimizirana za iskalnike, kar mi je pomagalo pri izboljšanju vidnosti mojega podjetja na spletu. Zahvaljujoč tej optimizaciji sem lahko privabila več obiskovalcev na spletno stran, kar je povečalo moje možnosti za prodajo izdelkov in storitev. Na kratko, z veseljem priporočam najem spletne strani vsem, ki želijo učinkovit in zanesljiv način za predstavitev svojega podjetja na spletu. Z oceno 5/5 sem izjemno zadovoljna s storitvami, ki jih ponuja najem spletne strani, saj so presegli moja pričakovanja in mi zagotovili najboljšo možno spletno prisotnost za moje podjetje.

ocena 5/5 Anita Hravtska, 19.3.2023

Željela bih pohvaliti tim za vrlo brzo i učinkovito rješavanje svih problema i upita koje sam imala u vezi s mojom web stranicom. Njihova podrška je bila izvrsna, a uvijek su bili dostupni za pomoć i savjetovanje. Također, cijena za uslugu najma web stranice je bila vrlo pristupačna i bila je vrijedna svakog uloženog centa. Zahvaljujući usluzi najma web stranice, sada imam profesionalno izgledajuću web stranicu koja predstavlja moje poslovanje na najbolji mogući način. Sve u svemu, jako sam zadovoljna uslugama koje nudi najam web stranice i rado bih ih preporučila svima koji traže učinkovit i kvalitetan način za stvaranje prisutnosti na internetu.

ocena 5/5 Marina Hravtska, 15.3.2023

Dodatno bih željela izraziti svoje oduševljenje što su se članovi tima prilagodili mom ženskom spolu i pri tome bili izuzetno poštovani prema meni. To je bilo vrlo važno za mene i učinilo mi je da se osjećam ugodno tijekom cijelog procesa izrade web stranice. Uz to, bila sam impresionirana njihovom brzinom i efikasnošću u rješavanju svih problema koji su se pojavili tijekom izrade web stranice. Sada se osjećam sigurno znajući da imam kvalitetnu i profesionalnu web stranicu koja će moje poslovanje predstaviti u najboljem svjetlu. Stoga, još jednom bih preporučila svima da izaberu uslugu najma web stranice, a posebno bih je preporučila ženama koje traže pouzdanog i profesionalnog partnera za izradu njihove web stranice.

ocena 5/5 Mici Ljubljana, 22.2.2023

Izjemno sem zadovoljna s storitvami najema spletne strani. Ekipa, ki je odgovorna za izdelavo in vzdrževanje spletne strani, je izredno strokovna in prijazna. Spletna stran je bila izdelana v skladu z mojimi željami in potrebami ter deluje brezhibno. Uporabniški vmesnik je izredno pregleden in enostaven za uporabo, kar omogoča učinkovito upravljanje s spletno stranjo. Spletna stran je tudi dobro optimizirana za iskalnike, kar je pripomoglo k izboljšanju vidnosti mojega podjetja na spletu. Vsekakor bi priporočila najem spletne strani vsem, ki iščejo učinkovito in zanesljivo spletno prisotnost. Z oceno 5/5 sem izredno zadovoljna z dosežki in storitvami, ki jih ponuja najem spletne strani.

ocena 5/5 Nejko Celje, 5.2.2023

Od začetka do konca je bila izkušnja s spletno stranjo izjemna. Komunikacija s ponudnikom je bila odlična, odgovori so bili hitri in prijazni, in celoten proces je bil izveden hitro in brez težav. Spletna stran sama po sebi je izjemno kakovostna in profesionalna, zelo enostavna za uporabo in pregledno urejena. Vse funkcije in storitve, ki sem jih potreboval, so bile na voljo in delovale brezhibno. Obiskovalci moje spletne strani so bili navdušeni nad njenim videzom in uporabnostjo. Vsekakor bi priporočal najem spletne strani tega ponudnika, saj sem bil z njihovimi storitvami popolnoma zadovoljen. Ocenjujem jih z oceno 5 in se zahvaljujem za odlično storitev!

ocena 5/5 Oliver Fort Worth, Texas, 25.1.2023

I was blown away by the web store I rented. The user experience was top-notch, with intuitive navigation and lightning-fast page load times. I was also really impressed by the customer support - any time I had a question or concern, they were quick to respond and super helpful. And of course, the selection of products was incredible! I found everything I needed and more. Overall, I'd definitely recommend this web store rental to anyone looking for a reliable and high-quality eCommerce platform.

ocena 5/5 Leon Ljubljana, 19.1.2023

Iskreno povedano, nisem pričakoval, da bom tako navdušen nad spletno trgovino, ki sem jo najel. Odlična uporabniška izkušnja, enostavna navigacija in hitra preusmeritev na želene izdelke so le nekatere od funkcij, ki jih je ta spletna trgovina ponudila. Poleg tega sem bil prijetno presenečen nad učinkovitim in prijaznim odzivom na moja vprašanja in težave, ki sem jih imel med uporabo spletnega mesta. Priporočam to spletno trgovino vsem, ki iščejo zanesljivega in kakovostnega ponudnika spletnega trgovinskega sistema.

ocena 5/5 Anej Ljubljana, 15.1.2023

Izredno sem zadovoljen z najemom spletne trgovine! Postopek najema je bil hiter in enostaven ter sem lahko hitro začel prodajati svoje izdelke preko spleta. Spletna trgovina je zelo uporabniku prijazna in enostavna za upravljanje, kar mi prihrani veliko časa in truda. Podpora strankam je odlična, saj so mi vedno hitro odgovorili na vsa moja vprašanja in pomagali pri reševanju morebitnih težav. Najbolj pa sem zadovoljen z rezultati - moja prodaja se je v zadnjih mesecih povečala za več kot 50%! Zato bi vsem toplo priporočil najem spletne trgovine.

ocena 5/5 Andreja Ljubljana, 12.1.2023

Moj najem spletne trgovine je bil resnično odlična izkušnja. Ekipa podjetja se je izkazala kot izjemno strokovna, prijazna in odzivna na vsa moja vprašanja in zahteve. Izdelava spletne trgovine je bila hitra in učinkovita, saj so uporabili najnovejše tehnologije in trende na področju e-trgovine. Rezultat je odlična spletna trgovina, ki je vizualno privlačna, uporabnikom prijazna in funkcionalna. Poleg tega sem zelo zadovoljen tudi s promocijskimi strategijami, ki so mi jih ponudili in s katerimi sem povečal obisk na svoji spletni trgovini. Vsekakor priporočam vsem, ki želijo najeti spletno trgovino in doseči uspeh na spletu.

ocena 5/5 Nejc Ljubljana, 5.1.2023

Srčeno novo leto fantje, super ste, hvala vam.

ocena 5/5 Bine Velika Nedelja 21, 27.12.2022

Več kot odlično opravljena spletna stran, ki dosega hudo dobre rezultate na google iskalnikih. Vsekakor priporočam.

ocena 5/5 Tim M. Ljubljana, 23.12.2022

Odličen odnos, kvaliteta. Dela imajo sicer več kot preveč, vendar pa bi jih vsakemu priporočil. Spletna stran in tudi vsi ostali izdelki so dobri in kvalitetni.

ocena 5/5 Marko Ljubljana, 20.12.2022

Odlično opravljeno

ocena 5/5 Anže Ljubljana, 19.12.2022

Vse super, pohvale za delo in komunikacijo.

ocena 5/5 Danica Ljubljana, 16.12.2022

Z eno besedo zelo zadovoljna...s prijaznostjo, ceno in hitrostjo izdelave...hvala

ocena 5/5 Miljenko Ljubljana, 14.12.2022

hitra in profesionalna izdelava spletnih strani, ugodne cene

ocena 5/5 Mare Ljubljana, 12.12.2022

Priporočam, vrhunski strokovnjak. Priporočilo vsem. Spletna stran vrhunsko narejena v kratkem času.

ocena 5/5 Anja Ljubljana, 12.12.2022

Strokovno, odlična storitev in kvaliteta. Sem zadovoljna, čista petica. :)

ocena 5/5 Ivan Ljubljana, 9.12.2022

Odlična storitev. Stran izdelana v nekaj dneh, odlična cena.

ocena 5/5 Miran Žužemberk, 9.12.2022

Profesionalno in hitro, izpadlo celo bolje od pričakovanj! Priporočam!

ocena 5/5 Roman Ljubljana, 7.12.2022

Vsekakor priporočam... Delo opravljeno profesionalno, kreativno in hitro. pohvale!!!

ocena 5/5 Ana Ljubljana, 5.12.2022

Zelo ustrežljiva, hitra in enostavna komunikacija! Potrpežljivo so prisluhnili vsem željam in se jim poskušali čim bolj prilagoditi. Zagotovo bom še naprej sodelovala z njimi in jih toplo priporočam!

ocena 5/5 Manja Ribnica, 5.12.2022

Preprost dogovor in hitra izdelava spletne strani, priporočam

ocena 5/5 Luka Novo mesto, 3.12.2022

Profesionalno, hitro in preprosto. Priporočam!

ocena 5/5 Željka Ljubljana, 3.12.2022

Odlična komunikacija, vse narejeno profesionalno v zelo kratkem času in po ugodni ceni.

ocena 5/5 Mateja Ljubljana, 3.12.2022

Izjemna strokovnost in dosegljivost v vsakem trenutku. Želje strank prepoznajo zelo hitro in brez večjih razlag. Sestava in dizajn spletnega mesta sta brezhibna. Stran je pregledna in dostopna. Zelo smo zadovoljni in priporočamo vsem.

ocena 5/5 Darja Ljubljana, 2.12.2022

Profesionalno, hitro, kooperativno, ugodno - vse najboljše. Zelo sem zadovoljna, priporočam.

ocena 5/5 Nikola Ljubljana, 2.12.2022

Profesionalni pristop k delu, enostavna in odzivna komunikacija. Priporočam vsem.

ocena 5/5 Marko Ljubljana, 29.11.2022

Izpolnili vsa pričakovanja in še več. Strokovno in predvsem hitro, poleg tega pa vrhunsko !!!

ocena 5/5 Amra Krško, 28.11.2022

Prilagodljivi, profesionalni in v celoti upravičijo zaupanje svojih strank.

ocena 5/5 Marica Ljubljana, 27.11.2022

Vse pohvale za kakovostno delo, potrpežljivost s strankami, svetovanje in posvečen čas.

ocena 5/5 Mojca Ljubljana, 27.11.2022

Če želite kvalitetno in hitro storitev, priporočam! Izredno ustrežljivi, prijetni in profesionalni!!! :-)

ocena 5/5 Maja Novo mesto, 25.11.2022

tran narejena hitro in kvalitetno, cena super. Odlična komunikacija, narejena točno tako, kot smo želeli. Priporočila vsem.

ocena 5/5 Rok M. Ljubljana, 24.11.2022

Hitra, izjemno ustrežljiva in potrpežljiva ekipa. Razmišljajo o vsaki podrobnosti. To priporočilo je zato, ker ne vem, kako naj se vam zahvalim za tako dobro sodelovanje!

ocena 5/5 Amadeja Ljubljana, 23.11.2022

Res hitra in odzivna spletna stran, zelo zadovoljna sem, da sem prešla k vam. Hvala vam, da ste me prepričali!

ocena 5/5 Ninđa Ljubljana, 22.11.2022

Ma ni kej povedat, super cena super kvaliteta in hitra odzivnost. Če ne izberete njih ste res zajeb**.! Stran deluje kot blisk!

ocena 5/5 Marko Zagreb, Hrvatska, 22.11.2022

5 zvijezdica nije dovoljno da se ocijeni kvaliteta. Stvarno brzo i kvalitetno napravljeno, sve objašnjeno, super pristup klijentima. Svaka preporuka.

ocena 5/5 Marina Zagreb, Hrvatska, 20.11.2022

Preporučam svakom klijentu ovu tvrtku. Profesionalan pristup, odlična komunikacija i ljubaznost su nas oduševili! Pre zadovoljni smo rezultatom i brzinom izrade web stranice... Samo nastavite tako!

ocena 5/5 Mato Ljubljana, 19.11.2022

Neverjetno. Top ste , hvala vam!

ocena 5/5 Andrej Ljubljana, 18.11.2022

Najprej nisem verjel tako smešni ceni, vendar je res, ne računajo nič razen letne najemnine, ki je res nizka, zrihtajo pa vse kar je potrebno. Totalno navdušen. Priporočal sem vsem prijatlom! Hvala vam!

ocena 5/5 Marco Milano. Italia, 18.11.2022

La migliore offerta per creare e mantenere un sito web. Bravo, sei un grande!

ocena 5/5 Nejko Ljubljana, 17.11.2022

Zelo zadovoljen. Strokovna pomoč, svetovanje in vzdrževanje za ceno par pirov na mesec. Hvala vam !

ocena 5/5 Rok Ž. Ljubljana, 11.11.2022

Odlične storitve in super ekipa!

ocena 5/5 Anabela Ljubljana, 7.11.2022

Zelo zadovoljna, hitri, odzivni, pomoč nudijo tudi čez vikend, priporočam.

ocena 5/5 Žarko Ljubljana, 7.11.2022

Toplo priporočam. Izpostavljam predvsem izvrstno podporo uporabnikom - hiter natančnen odgovor na vsa vprašanja, za povrh pa še dodatne informacije, ki mi jih tako ni bilo treba posebej iskati. Res prav prijetna komunikacija. Čista petka. Hvala!

ocena 5/5 Darko Č. Cerknica, 5.11.2022

Sodelujemo že 5 let. Mislim, da sem s tem povedal vse. :)

ocena 5/5 Mateja Ljubljana, 4.11.2022

Odlični ste. Hvala za prijaznost in strokovno delo. Priporočamo.

ocena 5/5 Samir Ljubljana, 30.10.2022

Hitro, profesionalno! Vsekakor priporočam.

ocena 5/5 Martin S. NY, USA, 29.10.2022

Great bunch of developers!

ocena 5/5 Tim Ljubljana, 29.10.2022

Top izkušnja!!!

ocena 5/5 Marko Ljubljana, 28.10.2022

Odlična ekipa, super storitve!

ocena 5/5 Urh Ljubljana, 28.10.2022

Top ekipa! Predvsem pa ne poznajo odgovora - to ni mogoče narediti!

ocena 5/5 Matej Ljubljana, 26.10.2022

Izvrstna ekipa, ki obvlada svoj posel. Odlikuje jih odzivnost, natančnost, zanesljivost in profesionalnost.

ocena 5/5 Tajda Ljubljana, 24.10.2022

Profesionalna, strokovno usposobljena ekipa, ki se ne ustraši nobenega izziva. Priporočam!

ocena 5/5 Eva Ljubljana, 23.10.2022

Več let sem že njihova stranka. Suport support in dobre storitve.

ocena 5/5 Anže Ljubljana, 23.10.2022

Super so.

ocena 5/5 Denis Chisinav, Moldova, 21.10.2022

Incredibly fast and useful support, which is very important to me as a beginner.

ocena 5/5 Matej Ljubljana, 21.10.2022

Zelo dobre storitve za stranke, z njimi imam sklenjenih 8 domen in z rezultati sem zelo zadovoljen. Priporočam!!!

ocena 5/5 Nolan S. Fort Worth Texas, US, 20.10.2022

Great team. Fast and efficient support.

ocena 5/5 Joy Smith Fort Worth Texas, US, 20.10.2022

Excellent, fast and knowledgeable customer service, would recommend.

ocena 5/5 SERGEJ Ljubljana, 20.10.2022

Ažurna in profesionalna ekipa.

ocena 5/5 Anže Novo mesto, 20.10.2022

Najboljše internetne storitve in prijazna ekipa....

ocena 5/5 Edin Novo mesto, 19.10.2022

Top storitev!

ocena 5/5 Anica Novo mesto, 19.10.2022

Zelo zadovoljna s podporo!

ocena 5/5 Anej Novo mesto, 17.10.2022

zelo hitro odzivni Super

ocena 5/5 Škrat Ljubljana, 16.10.2022

Hitri, odzivni in prijazni

ocena 5/5 Alen Ljubljana, 16.10.2022

Najboljši

ocena 5/5 Nejc Ljubljana, 12.10.2022

Hitri, odzivni, vedno na voljo..

ocena 5/5 Dejan Ljubljana, 12.10.2022

Zakon so

ocena 5/5 Vid P. Ljubljana, 11.10.2022

Super storitev!

ocena 5/5 Aleks Ljubljana, 11.10.2022

Zelo zadovoljen

ocena 5/5 Manja Ljubljana, 8.10.2022

Super hitri in zanesljivi

ocena 5/5 Petra Ljubljana, 8.10.2022

Najboljši. Strokovnjaki

ocena 5/5 Rok Ljubljana, 4.10.2022

Odlični.

ocena 5/5 Valerija Ljubljana, 4.10.2022

Izjemno hitri, prijazni, strokovni.

ocena 5/5 Mustafa Ljubljana, 3.10.2022

Zelo prijazni ter ugodne storitve

ocena 5/5 Tomo Ljubljana, 29.9.2022

Hitra, učinkovita in prijazna ekipa

ocena 5/5 Janez Ljubljana, 24.9.2022

Zelo prijazni zaposleni z konkretnimi odgovori

ocena 5/5 Davor Ljubljana, 23.9.2022

Odličen servis, zelo zadovoljni :)

ocena 5/5 Boro Straža, 21.9.2022

Hitro kvalitetno in korektno. Zares odlična storitev.

ocena 5/5 Kočo Metlika, 19.9.2022

Hitro kvalitetno in korektno Hvala, tako naprej

ocena 5/5 Matej Ljubljana, 19.9.2022

Takojšen odgovor in pomoč..

ocena 5/5 Peter Ljubljana, 17.9.2022

Super podpora in ekipa, zadovoljna stranka že tretje leto.

ocena 5/5 Milan Ljubljana, 17.9.2022

Zelo profesionalni, hitri in zanesljivi.

ocena 5/5 Elvis Ljubljana, 16.9.2022

Hitra odzivnost ter dobra cena!

ocena 5/5 Ajdin Ljubljana, 16.9.2022

Ugodni paketi, prijaznost, odlična podpora!

ocena 5/5 Enes Ljubljana, 15.9.2022

Hitri, dobra podpora, vse brez težav.

ocena 5/5 Anton Ljubljana, 15.9.2022

Prijazni, strokovni, s pravo podporo + cenovno ugodni.

ocena 5/5 Martin Ljubljana, 15.9.2022

Super odzivni, prijazni in vedno pripravljeni pomagati!

ocena 5/5 Nejc Novo mesto, 13.9.2022

Vedno pripravljeni pomagati!!!!! Priporočam.

ocena 5/5 Marko Ljubljana, 11.9.2022

Ugodne cene in enostaven način uporabe!

ocena 5/5 Pirc Ljubljana, 10.9.2022

Podpora na nivoju. Vsa čast.

ocena 5/5 Jure Ljubljana, 10.9.2022

Odlična podpora, izjemna hitrost in zanesljivost!

ocena 5/5 Tim Ljubljana, 9.9.2022

Zelo pozitivna izkušnja, priporočam.

ocena 5/5 Alen Ljubljana, 9.9.2022

Res top! Hitra odzivnost, prijaznost in strokovnost.

ocena 5/5 Rok N. Ljubljana, 9.9.2022

Hitri, prijazni, dosegljivi in natančni! Vse pohvale! Hitra in strokovna pomoč uporabnikom. BRAVO - le tako naprej!!!

ocena 5/5 Jan Ljubljana, 4.9.2022

Hitri, prijazni, dosegljivi in natančni! Vse pohvale!

ocena 5/5 Blaž Ljubljana, 2.9.2022

Hitra odzivnost, zelo kvalitetna in strokovna storitev. Ocena 5/5

ocena 5/5 Peter Ljubljana, 20.8.2022

Hitra in kvalitetna pomoč. 10/10 Bravo!

ocena 5/5 Anže Ljubljana, 19.8.2022

Kakovostne storitve, brezhibna podpora! Priporočam.

ocena 5/5 Majaž Ljubljana, 19.8.2022

Super ekipa, zelo odzivni. Priporočam!

ocena 5/5 Jaša J. Ljubljana, 17.8.2022

Prijazni, odzivni in učinkoviti. Vse štima.

ocena 5/5 Milan Ljubljana, 12.8.2022

Zelo hitri in odzivni tudi med vikendi. Ne menjam.

ocena 5/5 Andreja Ljubljana, 8.8.2022

Hitri, strokovni in nadvse prijazni. Čista 5!

ocena 5/5 Anita Ljubljana, 28.7.2022

Hitri in uporabni odgovori. Zelo so prijazni, tako po telefonu, kot prek emaila. Super delo s strankami!

ocena 5/5 Anja Novo mesto, 19.7.2022

Zanesljivi, neverjetno odzivni, strokovni in vedno pripravljeni pomagat. Bravo !

ocena 5/5 Aco Novo mesto, 19.7.2022

Sem zelo zadovoljen z vašimi storitvami... hitro odzivni, ugodni....

ocena 5/5 Manja Novo mesto, 15.7.2022

Ful hitri, prijazni in učinkoviti! Hvala vam pa lep vikend! :D

ocena 5/5 Gal Ljubljana, 9.7.2022

Odlična podpora in zelo hitrer odziv! Z veseljem priporočamo!

ocena 5/5 Vid Ljubljana, 6.7.2022

Nad podporo ne moreš biti drugega kot očaran in navdušen.

ocena 5/5 Mojca Ljubljana, 28.6.2022

Odlična, zelo ustrežljiva in hitra podpora.

ocena 5/5 Mucka Ljubljana, 28.6.2022

Ugodni, strokovni, hitri. Brez zadržkov priporočam :) !

ocena 5/5 Tadej Ljubljana, 18.6.2022

Noro! Zrihtali takoj, medtem, ko smo se 6 dni zajebavali pri drugih dveh ponudnikih. Hvala!

ocena 5/5 Tanja Ljubljana, 17.6.2022

Zelo sem zadovoljna. Učinkoviti, hitri, profesionalni, komunikativni.

ocena 5/5 Simon Ljubljana, 16.6.2022

Profesionalen servis in odlična podpora! Priporočam vsem.

ocena 5/5 Leon Ljubljana, 15.6.2022

Vedno odzivni, usmerjeni v reševanje težav. Toplo, toplo priporočamo.

ocena 5/5 Brin Ljubljana, 13.6.2022

Strani delujejo brezhibno, v primeru vprašanj zelo hiter odziv :) Priporočam!

ocena 5/5 Aleš Ljubljana, 8.6.2022

Vrhunske storitve, ekspresna odzivnost in TOP podpora!

ocena 5/5 Matic Kranj, 8.6.2022

Odlična ekipa in super pomoč. Zelo odzivni in vedno pripravljeni pomagati! Super ste!

ocena 5/5 Ajla Krško, 4.6.2022

Še kako je dobrodošla hitra odzivnost in posredovana rešitev. Hvala da Ste

ocena 5/5 Marko Lendava, 29.5.2022

Super storitve, zelo prijazni in odzivni!

ocena 5/5 Nuša Novo mesto, 28.5.2022

Zelo zadovoljna: res odlična odzivnost, pa zelo prijazni :D res se spoznajo, takoj pomagajo :) priporočam!

ocena 5/5 Jan Novo mesto, 27.5.2022

Vse pohvale timu za pomoč, odzivnost in prijaznost. Definitivno priporočam!

ocena 5/5 Tomaž Ljubljana, 26.5.2022

Zelo zadovoljen z delovanjem prav tako z izjemno podporo.

ocena 5/5 Tomaž Kranj, 19.5.2022

Zelo profesionalen pristop.

ocena 5/5 Matej Ljubljana, 18.5.2022

Pohvala ekipi za hitro odzivnost, prijaznost, zanesljivost in korektnost. Priporočam!

ocena 5/5 Bojana Ljubljana, 14.5.2022

Zelo prijazni. Pomagajo tudi pri stvareh, katere niso njihova dolžnost. Zelo hitro odzivni tudi med vikendom. Zelo zadovoljna.

ocena 5/5 Tadej Ljubljana, 8.5.2022

Ob vsakem vprašanju takoj odgovorijo in pomagajo pri kakršnih koli težavah.

ocena 5/5 Ugo Ljubljana, 7.5.2022

Odlična ekipa, pripravljena pomagati uporabnikom 24/7. Priporočam!

ocena 5/5 Vid Ljubljana, 2.5.2022

Zelo odzivni in prijazni...samo tako naprej.....

ocena 5/5 Peter Ljubljana, 27.4.2022

Super podpora, pomagali so mi še med prazniki! Poleg tega so strežniki super hitri, tako da jih lahko samo priporočim vsem!

ocena 5/5 Anja Ljubljana, 25.4.2022

Zadovoljni zelo z odzivnostjo in njihovo uporabniško pomočjo. Prav tako so med ugodnejšimi na tržišču. Pohvalno

ocena 5/5 Janja Ljubljana, 20.4.2022

Izjemno kakovostne storitve in odzivna ter strokovna podpora. Priporočam.

ocena 5/5 Rok Ljubljana, 19.4.2022

Odlična hitrost in ZELO odlična in hitra podpora. Odgovorili v roku pol ure. Pohvalno.

ocena 5/5 Matej Ljubljana, 14.4.2022

Vedno top izkušnja, ko potrebuješ pomoč. Hvala za vse.

ocena 5/5 Zavod Ljubljana, 14.4.2022

Zanesljiv poslovni partner! Odlična podpora strankam- zelo prijazno osebje, ki razume potrebe odjemalcev in hitro razreši težave!

ocena 5/5 Nataša Ljubljana, 9.4.2022

Odlična odzivnost, zelo prijazni svetovalci! Priporočam! :)

ocena 5/5 Miran Ljubljana, 8.4.2022

Pozdravljeni,malo je reči da sem izredno zadovoljen z vami.Mislim da dokler se bom ukvarjal s tem bom sodeloval z vami.Vse s čim ste privlekli mojo pozornost na vaši spletni strani Drži, kar je retkost danes.

ocena 5/5 Hude M. Ljubljana, 30.3.2022

Vaša ekipa je odzivna, prijazna, pošteno svetuje in jasno razloži. Hvala za vso pomoč!

ocena 5/5 Maj Ljubljana, 28.3.2022

Odzivni, prijazni in vedno pripravljeni pomagat v najkrajšem možnem času. Priporočam zelo!!

ocena 5/5 Indira Ljubljana, 26.3.2022

Res pozitivno presenečena! Super, strokovna in hitra ekipa, ki se res potrudijo za naše želje. Kapo dol, zlati ste!

ocena 5/5 Jan Trebnje, 20.3.2022

Zelo hitra odzivnost, super podpora in strokovnost! Priporočam storitev. Le tako naprej :)

ocena 5/5 Symetra Novo mesto, 19.3.2022

Dobra uporabniška podpora, priporočamo!

ocena 5/5 Miha Ljubljana, 16.3.2022

Ugodni, strokovni, gredo uporabnikom na roko, dosegljivi 24/7, hitro odzivni in to celo po poteku zakupljenih storitev.

ocena 5/5 Luka Bled, 11.3.2022

Odlične storitve in tehnična podpora. Velika prijaznost do strank. Zaenkrat zelo zadovoljen s storitvami.

ocena 5/5 Karin Ljubljana, 10.3.2022

Odličnen servis. Tudi za neuke iz IT področja. Prijazni, ustrežljivi, hitri. Priporočam!

ocena 5/5 Nejc Ljubljana, 8.3.2022

Izredno profesionalna, odzivna in prijazna ekipa. Na vsako moje vprašanje odgovorijo v res absurdnem hitrem času.

ocena 5/5 Dora Ljubljana, 28.2.2022

Izredno hitra odzivnost in ustrežljivost na najvišjem možnem nivoju. Hvala.

ocena 5/5 Žiga Ljubljana, 22.2.2022

Vrhunska podpora in skrb za stranke.

ocena 5/5 Gregor Ljubljana, 22.2.2022

Boljše ekipe v Sloveniji ni. Njihova odzivnost je neverjetna. Zjutraj, zvečer, kadarkoli... Učinkoviti, strokovni, pošteni... ne morem jih prehvaliti.

ocena 5/5 Ivan P. Ljubljana, 19.2.2022

Močno priporočam, ne boste razočarani.

ocena 5/5 Grega Ljubljana, 16.2.2022

Super ekipa, vedno prijazno pomagate in svetujete. Res je užitek uporabljati vaše storitve. Toplo priporocam.

ocena 5/5 Kristina Ljubljana, 12.2.2022

Veseli me hitra odzivnost in praktični nasveti. Tudi, če kaj ne razumem, mi ekipa ponovno razloži. Priporočam!

ocena 5/5 MATEJA Ljubljana, 7.2.2022

Neverjetno hiter odziv in nadvse prijazna ekipa strokovnjakov. Priporočam!!

ocena 5/5 Majda Nova gorica, 5.2.2022

Super storitve, zelo zadovoljna z ustrežljivostjo, prijaznostjo in hitrim odzivom. Priporočam!

ocena 5/5 Aleš Ljubljana, 4.2.2022

Super support in zadeve rešijo hitro. Precej manj stresa povzročajo in mirno pridejo do rešitve problema, kar sem pogrešal pri drugih providerjih.

ocena 5/5 Ajda Ljubljana, 21.1.2022

Resnično ste pravi profesionalci.

ocena 5/5 Aldin Ljubljana, 17.1.2022

Super tehnična ekipa, ki je vedno pripravljena pomagati in odgovori na vsa vprašanja. Vse deluje odlično! Vsekakor priporočam!

ocena 5/5 Aleš Ljubljana, 7.1.2022

Že nekaj časa sodelujemo s podjetjem in lahko iskreno povem, da so super. Odzivnost, pomoč in sploh strokovnost na vrhuncu!

ocena 5/5 Nejko Ljubljana, 3.1.2022

Leta in leta sem bil pri drugem ponudniku pri katerem sem imel vedno težave. Vmes sem menjal vsaj 30 ponudnikov (okrog po svetu). Prenos mnogih domen in spletnih strani so mi brez problema uredili, celo brezplačno pomagali pri optimizaciji. Strani sedaj delujejo vsaj 5x hitreje, kar pa je meni najbolj pomembno. Priporočam.

ocena 5/5 Jaka Ljubljana, 28.12.2021

Če rabiš kakršnokoli pomoč s spletno stranjo je to pravi naslov! So super odzivni in jih priporočam!

ocena 5/5 Janja Ljubljana, 22.12.2021

Super hitra odzivnost in strokovna pomoč nad mojimi pričakovanji.

ocena 5/5 Anita Ljubljana, 12.12.2021

Najboljši v svojem poslu!

ocena 5/5 Jan Ljubljana, 6.12.2021

Odlične storitve in pomoč vedno kadar potrebuješ instantno, to imajo samo velika podjetja v tujini. Sem vesel, da sem član. Priporočam ostalim.

ocena 5/5 Jan Kranj, 30.11.2021

Ekipa je izjemno odzivna, strokovna in prijazna. Skratka zanesljiva.

ocena 5/5 Andrej Kranj, 27.11.2021

Support je tako dober, da ga je težko opisati. Zgled za vse ostale sigurno. Dosegljivi čez cel dan, potrudijo se čez vse meje pričakovanega. Waw, res kapo dol in samo tako naprej :) Lp

ocena 5/5 Andrej Gartner Metlika, 26.11.2021

Fantje, res vedo kaj počnejo, zadevo so uredili hitro in učinkovito! Kapo dol za tako dobro storitev.

ocena 5/5 Novak Ljubljana, 24.11.2021

Tehnična podpora je razred zase. Z jasnimi odgovori in nasveti so mi pomagali že pri številnih težavah. Ko je bila težava prezahtevna za povprečnega uporabnika pa so zadevo brezplačno uredili. Že več let sem zadovoljen uporabnik njihovih storitev.

ocena 5/5 Jan Ljubljana, 14.11.2021

Že nekaj časa uporabljam storitve. V nudeni podpori in hitrosti njihovih storitev sem izredno zadovoljen. Zelo priporočam!

ocena 5/5 Grega Ljubljana, 2.11.2021

Hiter odziv, prilagodljivost, dobre cene. Z njimi smo delali v treh podjetjih, samo dobre izkušnje.

ocena 5/5 Nejc Ljubljana, 27.10.2021

Hitra in uporabna pomoč, sem vprašal za nasvet kako lahko rešim problem, pa so mi ga kar oni rešili. Odlična ekipa, priporočam!

ocena 5/5 Tadej P. Ljubljana, 26.10.2021

Uporabnikom enostaven vmesnik za ugodne, ter zanesljive spletne storitve. Zelo odzivni, če potrebuješ kak nasvet. :) Hvala

ocena 5/5 Ksenija Ljubljana, 26.10.2021

Odlična odzivnost, sploh nisem mogla verjeti, kako hitro so pri uredili domeno in poskrbeli za vse tehnične podrobnosti. Za vas sem se odločila na priporočilo kolegice in res ste najboljši. Samo tako naprej in hvala še enkrat.

ocena 5/5 Marko Ljubljana, 23.10.2021

Preprosto odlični, hitri in korektni. Prenos domene so uredili brez problemov, preden se mi je ohladila kava. Najverjetneje so tudi edini, ki jim lahko "zagnjaviš" s problemom ob poznih večernih urah in priskočijo na pomoč

ocena 5/5 Matej L. Črnomelj, 19.10.2021

Ekipa je naravnost izvrstna. Po letih tegob v komunikaciji s prejšnjim ponudnikom kaže, da smo končno prispeli k nekomu, ki razume, da je vsaka tehnična težava (lahko) konec koncev osebna stiska, ki jo je potrebno rešiti z osebnim pristopom: prijazno besedo, občutkom za dajanje navodil računalniško nekoliko manj pismenim in, nenazadnje, veliko mero potrpežljivosti. Ob super hitrosti ukrepanja, seveda. Vsem, še posebej pa tistim, ki pri tehnični podpori pogrešate dosegljivost ter človeški pristop in obraz, iskreno priporočam!!

ocena 5/5 Nina Ljubljana, 14.10.2021

Toplo priporočam! So zelo prijazni, hitro odgovarjajo na sporočila, res se trudijo pomagati in odkar imam njihovo storitev mi mojo spletno stran neprimerljivo hitreje nalaga. :)

ocena 5/5 Silvo Ljubljana, 13.10.2021

Priporočam, ker so prijazni, strokovni, znajo tehnične specifike razložiti na poenostavljen način, najbolj pomembno pa je, da so ažurni in fokusirani na iskanje rešitev.

ocena 5/5 Tjaša Ljubljana, 9.10.2021

Zelo ažurna ekipa, pripravljena pomagati.

ocena 5/5 Luka Ljubljana, 29.9.2021

Zelo hitra in odzivna podpora, ki je vedno pripravljena priskočiti na pomoč. Tudi z izpadi strani v zadnjih 2 letih ni bilo težav tako, kot pri prejšnjem ponudniku. Priporočam.

ocena 5/5 Bladerunner Ljubljana, 28.9.2021

Super podpora, hiter in prijazen odziv ter lahko razumljiva navodila tudi za nas, ki računalnikov nismo preveč vešči. Hvala, toplo priporočam.

ocena 5/5 Anže Ljubljana, 26.9.2021

Iskrena pohvala celotne ekipe za pomoč uporabnikom. Odlična odzivnost na telefon in mail, ter znanje s katerim so mi pomagali skozi zame nerešljive tehnične zaplete, je zame neprecenljivo. Support, kot ga še nisem doživel pri nobeni tehnični podpori. Hvala vam!

ocena 5/5 Luka Cerknica, 21.9.2021

Odlična odzivnost, odlična storitev ter jasni rezlutati.

ocena 5/5 Čemažar Litija, 19.9.2021

Zares hvala prijazni ekipi, ki nam je že večkrat priskočila na pomoč. Navdušeni smo tudi nad hitrostjo delovanja naše strani. Z veseljem vas priporočimo naprej!

ocena 5/5 Peter P. Ljubljana, 12.9.2021

Vse pohvale za strokovnost, super hitro odzivnost 24/7, prijaznost in ustrežljivost ekipe in najboljšo uporabniško izkušnjo. Najboljše storitve za posameznike in podjetja!

ocena 5/5 Peter Metlika, 9.9.2021

Strokovni, ažutni in prijazni. To je podjetje, ki se resnično zavzema za svoje naročnike.

ocena 5/5 Peter Maribor, 29.8.2021

Vedno strokovni in odzivni, pomagajo z brezplačno podporo tudi takrat, ko bi pri ostalih to bil plačljiv support, tako da jih z veseljem priporočim vsakomur!

ocena 5/5 Julija Ljubljana, 21.8.2021

Najboljša ekipa s katero sem kadarkoli sodelovala.

ocena 5/5 Silvo Ljubljana, 16.8.2021

Top ekipa so tile fantje.

ocena 5/5 Janja Ljubljana, 8.8.2021

Definitivno so najboljši ponudnik daleč, daleč naokoli. S predhodnimi ponudniki sem imela izredno slabe izkušnje (nedelujoče spletne strani, težave z e-mail, vdori, neodzivnost in prelaganje krivde na stranko ...), ko sem prešla k njim so vse omenjene težave izginile. Podpora je fantastična (vedno, ampak res vedno odgovorijo v parih minutah), pomagajo z nasveti, tudi če je vprašanje še tako laično in rešitev popolnoma samoumevna! :-)

ocena 5/5 Robert Ljubljana, 29.7.2021

Hvala za vaš res hiter odziv, zelo kakovostno storitev in prijaznost. Priporočam vsem, ki imajo radi kompetentne partnerje za uspešno sodelovanje.

ocena 5/5 Matej Ljubljana, 25.7.2021

Priporočam zaradi kakovosti in ažurnosti ko potrebuješ pomoč. Res pohvalno.

ocena 5/5 Sandra Ljubljana, 19.7.2021

Odzivni in hitri pri odpravljanju napak in pri ostalih storitvah (tudi čez vikend!). Tudi če se sam ne znajdeš pri kakšni stvari, ti priskočijo na pomoč in zadevo uredijo, četudi to ni v njihovem opisu del. Resnično zadovoljna z njimi in jih vsekakor priporočam!

ocena 5/5 Andreja Maribor, 15.7.2021

Vedno znova sem presenecena nad hitrim odzivom, preprostimi (a strokovnimi!) resitvami, potrpezljivostjo, ustrezljivostjo in prijaznostjo!

ocena 5/5 Filip Novo mesto, 5.7.2021

Najhitrejša podpora, ki sem jo kadar in kjer koli doživel. Že nekaj let imamo pri njih več spletnih strani in nikoli ni bilo nobenih težav.

ocena 5/5 Maja Ljubljana, 1.7.2021

Hitri, odlični, zanesljivi in strokovni.

ocena 5/5 Tilen Ljubljana, 29.6.2021

Vse pohvale za support ekipo, definitivno najhitrejši in najbolj profesionalen support v Sloveniji. Od kar smo začeli (2019) nobenih težav, skratka vse na zelo visokem nivoju.

ocena 5/5 Matic Ljubljana, 29.6.2021

Nikakor ne morem prehvaliti kako sem zadovoljen, z ekipo. Nikoli ni bil nikakršen problem z pomočjo.

ocena 5/5 Urh K. Ljubljana, 27.6.2021

Zelo priporočam zaradi izjemno ugodne cene kaj pa še najbolj šteje pa to da so zelo prijazni.

ocena 5/5 Mitja Ljubljana, 23.6.2021

Presenečen sem nad vrhunsko odzivnostjo in v mojem primeru popravki na spletni strani v ekspresnem času. Nadpovprečno sem zadovoljen z opravljeno storitvijo.

ocena 5/5 Gašper Ljubljana, 23.6.2021

Izredno odzivna in prijazna ekipa strokovnjakov. Sodelujemo že več kot 5 let in vedno pripravljeni pomagati 24/7, zelo hitro in kvalitetno opravljeno delo in odlično gostovanje, nikoli nobenih problemov. Priporočam!

ocena 5/5 Alen Ljubljana, 23.6.2021

Izredno prijazna in strokovna storitev, presenetljivo dostopna tudi v poznih urah, ob vikendih in praznikih. Ljudje, ki razumejo pomen in vrednost zadovoljnega uporabnika.

ocena 5/5 Enes Ljubljana, 19.6.2021

Preprosta uporaba. Svetovalci in pomoč tudi zelo prijazni in hitri.

ocena 5/5 Primc Dvor, 18.6.2021

Res super odzivni čas in zelo prijazna ekipa. Priporočam.

ocena 5/5 Matija Slovenj Gradec, 18.6.2021

Odzivni, profesionalni, strokovni. Zgledni primer slovenskega podjetništva. Toplo priporočam!

ocena 5/5 Robi Kranj, 17.6.2021

Izjemno odzivna in sposobna tehnična podpora. V bistvu je ekipa naredila še korak več in namesto mene odpravila težave za mojo spletno stran. Zares pohvalno!

ocena 5/5 Maja Ljubljana, 17.6.2021

Iskrena vam hvala, sem izredno navdušena nad vašo ustrežljivostjo in hitrostjo. Absolutno pozitivno presenečena kako ažurni, ustrežljivi in profesionalni ste. Vse pohvale. Imam občutek, da se vedno lahko zanesem na vas. Iskreno priporočam!

ocena 5/5 Nik Ljubljana, 16.6.2021

Najlepša hvala za hitro odzivnost in profesionalni odnos do strank in odlične storitve !

ocena 5/5 Tilen T. Ljubljana, 16.6.2021

Najboljši v Sloveniji. Support neverjeten. Vedno na voljo, prijazni in ustrežljivi. So res hitri pri reševanju težav.

ocena 5/5 Manja Ljubljana, 15.6.2021

Moje izkušnje so zelo dobre. Dobila sem obsežno obrazložitev s področja, kjer nisem doma. Zelo prijazni in ažurni.

ocena 5/5 Gašper Ljubljana, 14.6.2021

Neverjetno hiter, strokoven in prijazen odziv! Super so! Zelo priporočam.

ocena 5/5 Daniel Ljubljana, 10.6.2021

Podjetje s katerim že vrsto let sodelujemo. Ko pride do težav na kakšni izmed spletnih strani, so takoj pripravljeni pomagati, celo v nedeljo, in ponavadi je ta pomoč brezplačna. Serverji so izjemno zmogljivi zato tudi strani odlično in hitro delujejo. Priporočam vsem, ki želijo resnega ponudnika brez težav. Kar tako naprej, super ste.

ocena 5/5 Maruša Ljubljana, 10.6.2021

V dobrem letu sodelovanja z njimi, nisem imela ene slabe izkušnje. Odgovori na e-maile in komunikacija sežejo na sam vrh odličnih komunikacijskih sposobnosti. Na drugi strani je zaznati srčne ljudi, ki jim je mar. Vedno, ko je mogoče, razložijo situacijo na laiku prijazen način in ob tem se počutiš opolnomočeno in ne nevedno.

ocena 5/5 Enes Ljubljana, 10.6.2021

Čestitam in se hkrati zahvaljujem ekipi za tako prijetno in brezhibno uporabniško izkušnjo.

ocena 5/5 Andrej Ljubljana, 1.6.2021

Storitev je odlična vendar bolj kot vse želim izpostaviti neverjetno podporo, ki jo nudijo .

ocena 5/5 Matej Novo mesto, 27.5.2021

Všeč mi je nova prenovljena spletna stran !

ocena 5/5 Boris Uičič , 26.05.2021

Nekaj že videl in občudujem design

ocena 5/5 Anja Solič Ljubljana, 19.5.2021

Imamo spletno trgovino v najemu in smo zelo zadovoljni. Hvala Reb d.o.o.. Super ste!

ocena 5/5 Enis Sadirič Ljubljana, 11.5.2021

Fantje so extra. TOP! Vse zrihtano v nulo!

ocena 5/5 Elvir Ljubljana, 8.5.2021

Hvala!

ocena 5/5 Aldin Mujadzic Ljubljana, 1.5.2021

Odzivnost, Strokovnost, Vrednost. Iskreno priporočam

ocena 5/5 Edin Kvrgić Ljubljana, 19.4.2021

Pozitivno: Kakovost, Odzivnost, Strokovnost, Točnost, Vrednost. Priporočam

ocena 5/5 Mitja Ljubljana, 30.03.2021

Naročil sem darilo za ženin rojstni dan pri vas in sva oba zelo zadovoljna, izdelek je prelep. Najlepša hvala!

ocena 5/5 Suzana P. , 27.3.2021

Res enkratna, srčna, ustrezljiva prijazna in enkratna prodajalka...odgovorila mi je na 100 vprasanj, preden sem se odlocila za nakup, ki pa je bil res enkraten...hvala vam ❤️

ocena 5/5 Mirko. P , 26.3.2021

Pohvale, vse je potekalo hitro, artikel odlicen, prodajalka pa prijazna in odzivna...toplo priporočam

ocena 5/5 Matjaž Slovenj Gradec, 21.3.2021

Smo zadovoljni tako z delovanjem, kot z dizajnom.

ocena 5/5 Maja Ljubljana, 19.2.2021

Ko se združita zemlja, ogenj in umetnikovo srce nastanejo lahko samo takšni izdelki, BRAVO!

ocena 5/5 Jan Ormož, 9.2.2021

Pravi mojstri!

ocena 5/5 Rok Ljubljana, 6.2.2021

Deluje perfektno.

ocena 5/5 Andrej Maribor, 30.1.2021

Ugodno!


povprečna ocena 5/5 od 230 glasov


Podijelite nas na mreži društvenih medija

Društvene mreže omogućuju nam da objavimo informacije o sebi, prenesemo drugima ono što radimo, što nas čini sretnima, pa čak i tamo gdje smo u nekom trenutku. Povezujući se s ljudima koji nas prate i prate na društvenim mrežama, gradimo poseban odnos.Osobito pri objavljivanju sadržaja i postova.


Recenzije - Izradio reb.si. Proizvodnju povjeravamo profesionalcima

reb.si

reb.si koristi kolačiće za pružanje internetske usluge, analizu upotrebe, oglasnih sustava i funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružiti bez kolačića. Zatvorite prozor i prihvaćate kolačiće nastavkom korištenja stranice.

prihvaćam