SEO optimizacija spletne strani ali trgovine z rednim vzdrževanjem

Podjetjem izdelamo in SEO optimiziramo ter redno vzdržujemo spletno stran ali trgovino

Ponudba SEO optimizacije spletnih strani ali trgovin

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo ustregli z vsemi informacijami!


seo-optimization.jpegseo-optimization.jpeg

REB - izdelava in SEO, SEM, SMM optimizacija spletne strani ali trgovine
Optimizacija spletnih strani je termin, ki se uporablja za storitev, ki vašo spletno stran prilagodi spletnim iskalnikom oziroma iskalnim pajkom in z različnimi metodami viša pozicije vaše spletne strani za dogovorjene ključne besede. Lastnik spletne strani tako pridobi večji obisk iz iskalnikov. Optimizacija spletne strani je za lastnika spletne strani v večini primerov ugodnejša od oglaševanja na klik saj je t.i. organski obisk iz spletnih iskalnikov brezplačen.
Izdelava spletnih strani se prične z izbiro domene in načrtovanjem, zaključimo pa jo z optimizacijo in visokimi pozicijami na iskalnikih ter plačljivim oglaševanjem. Z veseljem vas povabimo v naše prostore, kjer se pogovorimo o vaših željah ter potrebah in skupaj pridemo do optimalne rešitve.


pisarna-virtualnapisarna-virtualna


SEO optimizacija spletnih strani in trgovin

Izdelave spletne strani se lotimo z mislijo na vaš posel in njegovo rast, zato vam izdelamo spletno stran, ki izpostavi vaše prednosti, poskrbi za čudovito uporabniško izkušnjo in obiskovalce prepriča, da ste prava izbira. Spletna stran je v računalništvu dokument z nadbesedilom, ki ga prikaže spletni brskalnik. Na spletni strani so lahko različne vsebine: besedilo, slike, povezave, zvočni in video posnetki, programi. Jezik za opis spletnih strani je HTML. Več spletnih strani oblikuje spletišče. Na spletu jo predstavlja domena - spletni naslov. Lahko se jo uporabi tako za osebno rabo, kot tudi za predstavitev podjetja, izdelka, storitve, ...

Izdelava spletnih strani ali trgovin z inovativnimi pristopi. Izdelujemo Spletne trgovine in strani za posameznike ali podjetja. Glavno področje pri izdelavi spletne strani je prav SEO optimizacija spletnih strani. Izdelujemo spletne strani, ki so prilagojene vsem napravam in so dobro SEO optimizirane za Google iskalnik.

Kvalitetna izdelava spletnih strani je ključnega pomena za uvrstitev na googlu in koliko strank boste z njo pridobili. Izdelava spletnih strani in spletne trgovine - na podlagi globokega razumevanja potrošnika ponujamo celotno storitev, od načrtovanja do optimizacije spletne strani. Kavlitetno izdelane in hitre spletne strani ali trgovine kotirajo dobro na vseh spletnih iskalnikih in tako privlačijo več potencialnih strank. Počasne in nekvalitetno izdelane spletne strani ali trgovine stranke odrnejo stranke, če jo ti sploh najdejo na spletnih iskalnikih.

SEO OPTIMIZACIJA
SEO on page

SEO keywords

SEO backlins

SEO socialmedia
Izdelujemo moderne spletne strani in trgovine na našem lastnem CMS sistemu. Celovita storitev od načrtovanja do vzdrževanja.

Že imate spletno stran a ne uspete redno posodabljati spletne strani? Mi vam pri tem pomagamo, delamo redne varnostne kopije, skrbimo za redno posodabljanje strani in še mnogo več!

Splet (internet) je ena izmed vrst medijev, ravno tako kot na primer TV ali radio, ki se uporablja v marketinške namene, zato je naloga spletnega marketinga pridobiti kupce, ki so od nas oddaljeni samo en klik. Vašo stran vpišemo v spletne iskalnike in po potrebi uredimo oglaševalske akcije. Da bo vaša nova spletna stran resnično zaživela, je potreben vpis v spletne iskalnike. Tako bo spletna stran vsem vidna, pa tudi vaše stranke jo bodo lahko našle. Da bo visoko pozicionirana, poskrbimo s pravilno izbiro ključnih besed. Za vas uredimo tudi oglaševalske kampanje preko Googla ali Facebooka. Predpogoj za dobro pozicijo je tehnična in vsebinska optimizacija same spletne strani, za kar poskrbimo tekom projekta.

Izdelava spletne strani se začne z načrtom, ki je temelj za uporabno in logično sestavljeno spletno stran. Če se z izdelovanjem spletnih strani še niste srečali, nič hudega. Skupaj z vami bomo preučili, kakšno spletno stran potrebujete, kolikšen bo obseg in koliko informacij bi radi predstavili na spletu. Na podlagi tega začrtamo prve smernice za izdelavo spletne strani.Privlačno in unikatno oblikovano grafično podobo (CGP). Ste se že kdaj v kakšno spletno stran enostavno zaljubili? Barve, oblike, fotografije, … vse to lahko imate tudi vi! Vsaka naša spletna stran je unikatna in izdelana posebej za naročnika. Za samo ogrodje spletne strani uporabimo lastno kvalitetno predlogo (CMS), ki pa jo dodelamo in z vašo celostno grafično podobo naredimo privlačno spletno stran.

Gostovanje in vzdrževanje: dober mojster ima vse pod streho. Ker verjamemo, da nočete izgubljati svojega dragocenega časa, svojim naročnikom ponujamo tudi kvalitetno gostovanje in SSL certifikat, tako za pravkar izdelano spletno stran kot tudi za e-poštni strežnik. Ker naše gostovanje ponujamo le naročnikom spletnih strani, vam zagotavljamo maksimalno hitrost in odzivnost. Nič več sivih las zaradi nedelujoče strani – mi ukrepamo takoj.

Naše izdelane spletne strani lahko tudi sami testirate z različnimi orodji, ki jih najdete na spletu in se prepričate v kvaliteto in hitrost izdelane spletne strani!


Cenik za najem spletne trgovine z vzdrževanjem:

Najem spletne trgovine in vzdrževanje

Cenik za najem spletne strani z vzdrževanjem:

Najem spletne strani in vzdrževanje

REB kontakt

Spletlab - center za spletni razvoj in spletno svetovanje


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 69 939 324. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani REB, podjetje za trgovino in storitve d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

SEO-strani - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


REB, podjetje za trgovino in storitve d.o.o.

Markljeva ulica 15
    SI-8000 Novo mesto

Davčna št.: SI47672650


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran reb.si - SEO-strani na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani reb.si - SEO-strani, in s tem sporočamo drugim, kaj reb.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


SEO-strani - SEO optimizacija spletne strani ali trgovine z rednim vzdrževanjem

reb.si

reb.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam