Ponujamo vam pomoč pri spletnem promoviranju vaše spletne strani ali trgovine

Najem in izdelava spletnih strani in trgovin - podjetjem izdelamo in SEO optimiziramo spletno stran ali trgovino

Ponudba izdelave spletnh strani in trgovin ali najem z vzdrževanjem spletnih strani in trgovin.

Spletno gostovanje ali spletni strežnik za spletno stran, trgovino ali aplikacijo

PONUDBAPONUDBA

PROFESIONALNE SPLETNE STRANI IN TRGOVINE
Izdelava spletnih strani in trgovin z vzdrževanjem za podjetja in posameznike, ki si želijo več. Mi se z izdelavo spletnih strani in trgovin ukvarjamo že več kot 20 let, skozi katera smo pridobili veliko praktičnega znanja o izdelavi in SEO optimiziranju spletnih strani ali trgovin.

Spletna stran je eden izmed prvih stikov, ki ga imajo stranke z vašim podjetjem. Spletna stran je vaše okno v svet, ki bo predstavila vaše storitve, produkte in vašo zgodbo. Mi strmimo k najboljši predstavitvi vašega podjetja. Naše glavno vodilo je, da na podlagi temeljite analize, izdelamo spletno stran, oblikovno dovršeno in z najboljšo uporabniško izkušnjo, ki bo pritegnila vaše stranke.

PONUDBAPONUDBAPONUDBA


Izdelave spletne strani ali trgovine se lotimo z mislijo na vaš posel in njegovo rast, zato vam izdelamo spletno stran, ki izpostavi vaše prednosti, poskrbi za čudovito uporabniško izkušnjo in obiskovalce prepriča, da ste prava izbira. Smo strokovnjaki za izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin, ki poznamo posel, zato nam naši naročniki zaupajo.


Smo ekipa predanih programerjev, oblikovalcev, ki skrbijo za lepši (spletni) svet, SEO strokovnjakov, marketinških navdušencev, piscev vsebine, ki vaš posel vsebinsko predstavi in prevajalcev ter šefeta, ki skrbi, da nikoli ne zmanjka novih zanimivih projektov.Osnovna spletna ponudba


Izdelava spletnih strani

Spletna oz. online trgovina

Spletna predstavitev

Spletne aplikacije

Spletno gostovanje

Grafično oblikovanje

Spletna vizitka

Namestitev spletnih programov

Spletni Marketing

E-mail marketing

Svetovanje

Prevajanaje

Spletna stran po naročilu

Spletne strani na najem


Dodatna spletna ponudba


CMS sistem po naročilu

CMR sistem po naročilu

Dodajanje vsebine na spletno stran

Različni paketi izdelave spletne strani

Različni paketi spletnega gostovanja

Spletna podpora na daljavo

Spletna podpora po emailu

Spletna podpora po telefonu

Spletna uredniška asistenca

Hitro reševanje spletnih problemov

Predelava spletne strani

SEO optimizacija onpage

SEO optimizacija po ključnih besedah

Spletno svetovanje


Naš cilj je odpraviti nalogo razdelitve vašega projekta med različne agencije, podjetniške in poslovne predloge. Smo podjetje, ki svojim strankam ponuja vse spletne storitve za reševanje problemov in načrtovanje strategij za spletno predstavitev.

Internet


Splet (internet) je ena izmed vrst medijev, ravno tako kot na primer TV ali radio, ki se uporablja v marketinške namene, zato je naloga spletnega marketinga pridobiti kupce, ki so od nas oddaljeni samo en klik.
Že imate spletno stran a ne uspete redno posodabljati spletne strani? Mi vam pri tem pomagamo, delamo redne varnostne kopije, skrbimo za redno posodabljanje strani in še mnogo več!
Svetovanje, tehnična podpora in oglaševanje spletne strani ali trgovine. Pomagamo Vam pri zasnovi, postavitvi in zagonu spletne strani ali trgovine. Za večjo uspešnost poskrbimo z učinkovitim oglaševanjem in promocijo.
Optimizacija spletnih strani je termin, ki se uporablja za storitev, ki vašo spletno stran prilagodi spletnim iskalnikom oziroma iskalnim pajkom in z različnimi metodami viša pozicije vaše spletne strani za dogovorjene ključne besede. Lastnik spletne strani tako pridobi večji obisk iz iskalnikov.
Optimizacija spletne strani je za lastnika spletne strani v večini primerov ugodnejša od oglaševanja na klik saj je t.i. organski obisk iz spletnih iskalnikov brezplačen.
Spletna trgovina je aplikacija, ki je dostopna s spletnim brskalnikom prek računalniškega omrežja. V zadnjem času postaja spletna trgovina čedalje bolj priljubljena med kupci.
Spletna stran je v računalništvu dokument z nadbesedilom, ki ga prikaže spletni brskalnik. Na spletni strani so lahko različne vsebine: besedilo, slike, povezave, zvočni in video posnetki, programi. Jezik za opis spletnih strani je HTML. Več spletnih strani oblikuje spletišče. Na spletu jo predstavlja domena - spletni naslov. Lahko se jo uporabi tako za osebno rabo, kot tudi za predstavitev podjetja, izdelka, storitve, ...
Aplikacija je uporabniški računalniški program, ki ga razvijlci razvijejo zato, da uporabnikom programa zagotavlja določene uporabne lastnosti. Primer aplikacije je spletna trgovina.
Spletno gostovanje je storitev zakupa prostora na ponudnikovem strežniku (konkretneje na trdem disku ponudnikovega strežnika), ki je dostopen preko interneta. Z izbiro paketa gostovanja se uporabnik odloči za različne tehnične parametre gostovanja, ki jih želi (količina prostora na trdem disku (MB), število elektronskih poštnih naslovov, število SQL baz ipd.).
Grafično oblikovanje je ustvarjalni proces - najbolj pogosto vključujejo stranko in oblikovalca in se običajno zaključi s produkcijkso obliko (tj., tiskalniški ispis, programerski izdelek, itd). Izraz grafično oblikovanje se lahko nanaša tudi na številne umetniške in strokovne discipline, ki se osredotočajo na vizualno komunikacijo in predstavitve.
Smo ekipa predanih programerjev, oblikovalcev, ki skrbijo za lepši (spletni) svet, SEO strokovnjakov, marketinških navdušencev in šefeta, ki skrbi, da nikoli ne zmanjka novih zanimivih projektov.
Poslovna predstavitev za tiste, ki želijo resneje in obsežneje pristopiti na splet in potrebujejo spletno stran, ki bo podpirala vse aktivnosti, ki jih izvajajo, za povečanja prodaje.
Izdelujemo spletne trgovine, ki imajo vse kar potrebujete za uspešno prodajo
Oglaševanje na Facebooku vam omogoča, da svoje podjetje izpostavite točno določeni ciljni skupini, s sporočilom, ki je namenjeno samo njim.
Z Google oglasi vaše izdelke ali storitve izpostavimo ljudem, ki iščejo, točno to kar ponujate. Najboljše pri tem pa je, da plačate samo takrat, ko nekdo klikne na vaš oglas.
Spletno stran vam optimiziramo za visoke uvrstitve v iskalnikih in tako poskrbimo za visok dotok potencialnih obiskov

Koliko časa traja SEO optimizacija? Nekatere naše stranke smo na prva mesta postavili že v nekaj mesecih, pri drugih pa je uvrstitev na prva mesta dolgotrajšnejši proces. Dejstvo pa je, da smo do sedaj vse naše naročnike pripeljali na top pozicije.

Zavedati se morate, da SEO optimizacija v resnici ni nikoli končan proces. Tudi ko ste na vrhu zadetkov v spletnih iskalnikih, želite tam ostati dolgoročno.

Konkurenca vas bo prehitela, razen če na spletu ne boste aktivni in optimizacije ne boste izvajali na dolgi rok. Zakaj? Vsi se borimo za prva mesta, saj je vsem jasno, da so to mesta, ki jih obiskujejo potencialni kupci.


Cenik za najem spletne trgovine z vzdrževanjem:

Najem spletne trgovine in vzdrževanje

Cenik za najem spletne strani z vzdrževanjem:

Najem spletne strani in vzdrževanje

REB kontakt

Spletlab - center za spletni razvoj in spletno svetovanje


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 69 939 324. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani REB, podjetje za trgovino in storitve d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

PONUDBA - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


REB, podjetje za trgovino in storitve d.o.o.

Markljeva ulica 15
    SI-8000 Novo mesto

Davčna št.: SI47672650


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran reb.si - PONUDBA na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani reb.si - PONUDBA, in s tem sporočamo drugim, kaj reb.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


PONUDBA - Ponujamo vam pomoč pri spletnem promoviranju vaše spletne strani ali trgovine

reb.si

reb.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam