Najem spletne trgovine - že od 20 € na mesec brez vezave in skritih stroškov

Najem spletne trgovine z vzdrževanjem - podjetjem izdelamo, vzdržujemo, nadgrajujemo in SEO optimiziramo spletno trgovino po ugodni ceni

Celovita ponudba najema spletne trgovine z vzdrževanjem in SEO optimizacijo.

Prepustite delo profesionalcem in se raje posvetite vašem delu v podjetju!


Najem-spletne-trgovine-removebg-preview-minNajem-spletne-trgovine-removebg-preview-min

Brezplačna postavitev spletne trgovine v sklopu najema z vzdrževanjem.

SPLETNA TRGOVINA

Kaj odlikuje najem spletne trgovine? Predvsem zanesljivo delovanje, hitro nalaganje, prijetna uporabniška izkušnja, nadgradljiva in sodobna tehnologija, nizki stroški vzdrževanja ter strokovna pomoč na dosegu roke. Ali miške ;)
Vse to so lastnosti, ki jih trgovci pri spletni trgovini želijo, pa za to sami največkrat nimajo ustreznega znanja ali kadra. Če tudi vi razmišljate o izdelavi nove ali prenovi vaše stare spletne trgovine, je najem spletne trgovine vsekakor prava odločitev.


SPLETNE-trgovine-Z-VZDRŽEVANJEMSPLETNE-trgovine-Z-VZDRŽEVANJEM

Razmišljate o tem, da bi svoj posel povečali s spletno trgovino, vendar se ne morete odločiti med izgradnjo lastne trgovine ali najemom? V tem članku vam bomo predstavili nekaj razlogov, zakaj bi se odločili za najem spletne trgovine.

Prvič, najem spletne trgovine vam omogoča, da prihranite denar in čas. Gradnja lastne spletne trgovine zahteva veliko znanja in izkušenj, kar lahko privede do nepotrebnih stroškov in zamud. Z najemom spletne trgovine lahko začnete prodajati svoje izdelke hitro in učinkovito, brez dodatnih finančnih bremen.

Drugič, najem spletne trgovine vam omogoča, da se osredotočite na vašo dejavnost in ne na tehnične podrobnosti. Z najemom spletne trgovine lahko prepustite tehnične skrbi strokovnjakom, medtem ko se vi osredotočite na izboljšanje izdelkov, storitev in prodajne strategije.

Tretjič, najem spletne trgovine vam omogoča, da prilagodite svojo trgovino vašim potrebam. Najem spletne trgovine vam omogoča prilagodljivost, da se hitro prilagodite spremembam v trgu ali na vašem področju dejavnosti. Prilagoditev trgovine je lahko ključnega pomena za ohranjanje konkurenčnosti v hitro spreminjajočem se spletnem okolju.

Četrtič, najem spletne trgovine vam zagotavlja podporo in varnost. Večina ponudnikov spletnih trgovin zagotavlja podporo strankam in varnostno kopiranje podatkov, kar vam omogoča večjo varnost in zanesljivost pri upravljanju vaše trgovine.

V zaključku, najem spletne trgovine je lahko odlična možnost za podjetja, ki se želijo hitro in učinkovito uveljaviti na spletu, brez dodatnih stroškov in tehničnih znanj. Pri izbiri ponudnika spletnih trgovin je pomembno izbrati zanesljivega in izkušenega partnerja, ki vam bo zagotovil prilagojeno in varno rešitev za vaše poslovanje.


NAJEM SPLETNE TRGOVINE Z VZDRŽEVANJEM


Testiranje poslovne ideje z MINIMALNIMI stroški!

V podjetju REB d.o.o. smo izdelali lastno spletno trgovino, ki je na voljo za najem. Gre za spletno trgovino visoke kakovosti, ki je pripravljena za ustvarjanje visokih stopenj konverzije. Vključuje vse funkcije, ki jih od spletne trgovine danes morate zahtevati, oblikovana je moderno in privlačno, njena uporaba pa je zelo enostavna.


Spletno trgovino lahko pri nas najamete po smešno nizki ceni in sicer že od 20 € z DDV na mesec. Brez skritih stroškov!


Razmišljate o izdelavi spletne trgovine? Potem razmišljajte o najemu spletne trgovine. Gre se namreč za posebno obliko sodelovanja med vami in nami, pri katerem vam spletno trgovino najprej postavimo, nato pa vam jo pomagamo vzdrževati, nadgrajevati in oglaševati.Zakaj se odločiti za najem spletne trgovine z vzdrževanjem?

Za najem spletne trgovine se običajno odločajo podjetniki in podjetnice, ki v začetni fazi postavljanja novega podjetja še niso pripravljeni na večje investicije, kar postavitev lastne spletne trgovine zagotovo je. Najem spletne trgovine prinaša določene prednosti v primerjavi z nakupom lastne spletne trgovine.Imate poslovno idejo, ampak še niste 100% prepričani ali je pametno v vaš nov poslovni podvig že na samem začetku investirati veliko denarja
Odločite se za najem spletne trgovine in testirajte trg z minimalnimi stroški in minimalno stopnjo tveganja. ✅


Ponujamo vam:
✔️ sodobno oblikovano spletno trgovino
✔️ spletno trgovino prilagojeno vsem mobilnim napravam
✔️ hitro delovanje in enostavna uporaba
✔️ prilagodljivost po meri
✔️ z možnostjo kasnejšega odkupa
✔️ različna izbira dostave
✔️ različni načini plačila
✔️ število artiklov je odvisno od izbranega paketa
✔️ št. grup oz. skupin artiklov je neomejeno
✔️ št. spletnih naročil kupcev je neomejeno
✔️ košarica spletnega nakupa
✔️ statistika obiska spletne trgovine
✔️ možnost, samostojnega urejanja artiklov
✔️ spremljanje zaloge artiklov
✔️ spletna trgovina je v skladu z zakoni RS
✔️ povezava z e-računi
✔️ večjezična podpora spletne trgovine
✔️ tehnična podpora 24/7
✔️ lastna domena po izbiri
✔️ neomejeno domenskih e-naslovov
✔️ 3GB ali po dogovoru spletnega prostora
✔️ brezplačni domenski SSL certifikat
✔️ cena najema z vzdrževanjem zajema vse obratovalne stroške
✔️ brez večletne vezave
✔️ brezplačna začetna postavitevSpletno trgovino lahko postavimo v 3-15 delovnih dni


Če vas zanima najem profesionalne in moderno oblikovane spletne trgovine, potem smo mi pravi naslov za vas! Naša ekipa strokovnjakov za spletno trgovino vam bo zagotovila kakovostno in prilagojeno rešitev za vaš posel.

Na spletni strani KONTAKT boste našli kontaktni obrazec, ki vam omogoča, da prejmete prilagojeno ponudbo za najem spletne trgovine. Vnesite svoje kontaktne podatke in kratko predstavite svoje potrebe, nato pa boste prejeli ponudbo, ki bo v celoti ustrezala vašim zahtevam.

Ne glede na to, ali imate že obstoječo spletno trgovino ali pa želite začeti z novo, vam bomo zagotovili najboljšo možno rešitev za vaš posel. Naši izkušeni oblikovalci in razvijalci bodo ustvarili spletno trgovino, ki bo vizualno privlačna, enostavna za uporabo in prilagojena vašim specifičnim potrebam.

Torej, če si želite izboljšati svoje spletno poslovanje in doseči večje število strank, nas kontaktirajte preko našega kontaktnega obrazca spodaj na strani. Z veseljem vam bomo pomagali pri uresničevanju vaših spletnih poslovnih ciljev.

Vašo novo spletno trgovino bomo najprej skupaj izdelali in jo prodajno zastavili, nato pa vam bomo v sklopu mesečne najemnine za spletno trgovino zagotavljali pomoč, podporo in visoko zanesljivost njenega delovanja.Najem trgovine tudi vključuje:

- orodje za samostojno urejanje spletne trgovine
- najem strežnika za spletno trgovino
- spletno pošto
- pomoč in podporo
- vzdrževanje in zaščito pred vdori
- varnostno kopiranje podatkovZakaj vam priporočamo našo spletno SAAS platformo za trgovino?


- Ker je vaš strošek izdelave spletne trgovine minimalen:

Če razmišljate o ustanovitvi spletne trgovine, vam lahko najem profesionalne spletne trgovine prihrani čas, denar in stres. Najem spletne trgovine vam omogoča, da se osredotočite na vaše poslovanje, medtem ko se za tehnične in administrativne podrobnosti vaše spletne trgovine poskrbi strokovnjak.

Pri najemu spletne trgovine boste imeli na voljo številne prednosti. Poleg tega, da vam ni treba skrbeti za tehnične podrobnosti, boste prihranili tudi pri stroških. Poznani vam bodo letni stroški poslovanja, kar pomeni, da ne boste imeli nepričakovanih stroškov ali skritih pristojbin.

- uredimo vam registracijo domene po vaši izbiri in spletno gostovanje:

Poleg postavitve in izdelave vam lahko ponudnik spletne trgovine pomaga pri urejanju registracije domene in spletnega gostovanja, kar je ključno za zagotavljanje vaše prisotnosti na spletu. Registracija domene in gostovanje sta pomembni storitvi, saj vam zagotavljata spletni naslov in prostor za shranjevanje vaše spletne trgovine.

- imate urejeno vzdrževanje in nadgrajevanje spletne trgovine v obdobju sklenjene pogodbe za najem spletne trgovine z vzdrževanjem:

Poleg izdelave lahko najem spletne trgovine vključuje tudi vzdrževanje spletne trgovine v obdobju sklenjene pogodbe. To pomeni, da imate vedno urejeno in posodobljeno spletno trgovino, kar vam zagotavlja nemoteno poslovanje in zadovoljne stranke.

CENIK NAJEMA SPLETNE TRGOVINE

Najem spletne trgovine. Brez vezave!

Št. artiklovStrežnikBrezplačna podporaCena najma na mesec
do 5 shared 0,5 GB prostora z ∞ prenosa podatkov, 3 email naslova1h/mesec30 € z DDV
do 10shared 0,5 GB prostora z ∞ prenosa podatkov, 3 email naslova1h/mesec35 € z DDV
do 20shared 0,5 GB prostora z ∞ prenosa podatkov, 3 email naslova 1h/mesec40 € z DDV
do 50shared 1 GB prostora z ∞ prenosa podatkov, 5 email naslovov 2h/mesec45 € z DDV
do 100shared 1 GB prostora z ∞ prenosa podatkov, 5 email naslovov 2h/mesec50 € z DDV
do 200 shared 2 GB prostora z ∞ prenosa podatkov, 10 email naslovov2h/mesec55 € z DDV
do 500 shared 3 GB prostora z ∞ prenosa podatkov, 10 email naslovov 3h/mesec105 € z DDV
do 2000 shared 4 GB prostora z ∞ prenosa podatkov, 15 email naslovov 4h/mesec260 € z DDV
2001- naprejpo dogovorupo dogovoru po dogovoru

Večjezičnost
Spletna trgovina se postavi v izbranem jeziku brezplačno, namestitev dodatnega jezika je 175 € z DDV ( enkratno plačilo ), prevod vašega texta strani nam posredujete vi.


Ostali dodatki oz. moduli spletne trgovine po dogovoru!


*Opomba
Pri plačilu se plača za 12 mescev (1 leto ) naprej!


Cenik za najem spletne strani z vzdrževanjem:

Najem spletne strani in vzdrževanje

REB kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 69 939 324. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani REB, podjetje za trgovino in storitve d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

najem-spletne-trgovine - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


REB, podjetje za trgovino in storitve d.o.o.

Markljeva ulica 15
    SI-8000 Novo mesto

Davčna št.: SI47672650


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran reb.si - najem-spletne-trgovine na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani reb.si - najem-spletne-trgovine, in s tem sporočamo drugim, kaj reb.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


najem-spletne-trgovine - Najem spletne trgovine - že od 20 € na mesec brez vezave in skritih stroškov

reb.si

reb.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam